Praktische info

Wat? Night Run / Walk van 6 km

Wanneer? zaterdagavond 23 maart 2019

Waar? Provinciaal Domein De Gavers (Onkerzelestraat 280, 9500 Geraardsbergen)

Planning? ZIE TABEL

 

Thema: Glow In The Dark

De organisatie voorziet zelf Glow In The Dark grimage voor alle deelnemers en een hoofdlamp. Wij zouden het echter leuk vinden moesten de deelnemers zelf ook goed opvallend uitgedost komen. Wees dus zelf ook creatief om de 'Glow' ervaring nog unieker te maken!

Voorzieningen

Gedurende de hele avond zal er drank en een kleine snack beschikbaar zijn in De Doos. U zal drankenkaarten kunnen aankopen aan de ontvangstbalie. Om de sfeer erin te brengen wordt er ook muziek afgespeeld.

In De Doos zijn aparte kleedkamers voor mannen en vrouwen voorzien, alsook douches.

Bij aankomst ontvangt elke deelnemer een zakje met enkele verrassingen op vertoon van toegangsbandje.

Verloting prijzen

Bij aanmelding krijgt elke deelnemer gratis de kans om een lotje in te vullen en deze in de doos te stoppen. Wij verloten namelijk twee outdoor smartphones van Landrover ter waarde van 649 euro per smartphone. Deze werden gesponsord door 'Bullit Group'. Daarnaast maakt u nog kans op een derde prijs; een ontbijt voor twee personen bij hotel Geraard. De trekking zal plaatsvinden tussen 22u30 en 23u00.

Inschrijven + tarieven

De tarieven bedragen:

- 8 euro bij voorinschrijving

- 10 euro aan de kassa

- Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis

De voorinschrijvingen starten vanaf 4 februari 2019 en lopen tot en met 18 maart 2019. Verdere info hierover vindt u in de rubriek 'Inschrijven'.

Wat is er inbegrepen in het inschrijvingsgeld?

- Toegang tot deelname aan de run/walk (toegang tot de zaal is gratis)

- Hoofdlamp

- Glow In The Dark accessoire

- Glow In The Dark grimage

- Kans op smartphone t.w.v. 649 euro of ontbijt (zie hierboven voor meer info)

- Verrassing bij aankomst

- Gebruik kleedkamers en douches

Parkeergelegenheid

Er is voldoende parkeerplaats beschikbaar op de parking van het Provinciaal Domein De Gavers.

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers en kinderwagens

Aangezien het parcours door enkele stukken bos gaat, is het parcours jammer genoeg niet geschikt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

Tijdsregistratie

Aangezien de lopers vertrekken op verschillende tijdstippen, wordt het moeilijk om de tijd te registeren. Bovendien zijn enkele paadjes vrij smal, waardoor men soms niet de eigen snelheid zal kunnen bereiken. Wij willen er dan ook de nadruk op leggen dat ons evenement een Fun run is ten voordele van een goed doel. Indien u uw tijd echt wilt weten, kan u altijd gebruik maken van een eigen chronometer.

Algemene voorwaarden

Gezondheid

Deelnemen vereist een goede gezondheid. De deelnemer verklaart te voldoen aan deze voorwaarde. Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij/zij omgaat met zijn/haar gezondheid. De organisator van de Forest Night Run Geraardsbergen draagt hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid.

Veiligheid

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen. Het parcours is op verschillende plaatsen verlicht, maar sommige stukken kunnen nog verraderlijk donker zijn. Vooral de stukjes in het bos bevatten enkele risico's. Wees hier dus extra voorzichtig en volg goed de instructies van de seingevers. Bovendien bevindt de route zich rond een vijver. Wij voorzien voor dit risico redders op het water. Wees echter zelf ook voorzichtig en verstandig.

Toegangsbandje

Bij aanmelding zal elke deelnemer een toegangsbandje ontvangen in een bepaalde kleur. Deze kleur staat symbool voor de wave waaraan u zal deelnemen. Het kleur van de bandjes wordt dus gecontroleerd bij vertrek. Gelieve dit kleur ook te respecteren en enkel deel te nemen aan de toegewezen wave. De personen die zich het vroegst komen aanmelden, zullen geplaatst worden in de eerste waves. De personen die zich het laatst komen aanmelden, zullen geplaatst worden in de laatste waves. Het toegangsbandje moet tijdens het lopen of wandelen ten allen tijde duidelijk zichtbaar gedragen worden, zo niet wordt u van het parcours verwijderd. 

Inschrijving

Geef op je inschrijvingsformulier een geldig e-mailadres in, want enkel via dat adres ontvang je een bericht met de bevestiging van deelname. Enkel na betaling is je inschrijving officieel bevestigd. 

Honden

Ondanks het feit dat wij zelf grote hondenliefhebbers zijn, zijn honden niet toegelaten. Het evenement vindt plaats in het donker en bovendien zullen er veel mensen aanwezig zijn. Bijgevolg is ons evenement dus niet geschikt voor honden.

Weersomstandigheden

Indien er regen voorspeld wordt, zullen de inschrijvingskosten in geen elk geval terugbetaald worden. Het is perfect mogelijk om ook te lopen wanneer het regent.

 

Wanneer? Wat?
19u00-19u45 Mogelijkheid tot aanmelden / inschrijven lopers (wandelaars kunnen dit een uur langer)
19u45-20u00 Welkomsttoespraak + praktische richtlijnen
20u00-20u15 Gezamenlijke opwarming op muziek door Love 2 Dance
19u00-21u00 Glow In The Dark - grimage
20u30 Vertrek 1e wave
20u35 Vertrek 2e wave
20u40 Vertrek 3e wave
20u45 Vertrek 4e wave
20u50 Vertrek 5e wave
20u55 Vertrek 6e wave
21u00 Vertrek 7e wave
21u05 Vertrek 8e wave
21u20 Vertrek wandelaars (Dit tijdstip kan wel vervroegd worden wanneer er zich meer wandelaars dan verwacht inschrijven)